Televisie Installatie

Wilt u er niet alleen  zeker van zijn dat uw nieuwe TV correct wordt aangesloten? Maar wilt u ook de beste audio en video instelling zodat u direct kunt genieten van prachtig beeld en geluid? En dit zonder de handleiding open te doen en hier uren voor te studeren? Dat kan!
Neem contact op met TV aan Huis en wij komen graag bij u langs om uw TV perfect te installeren.

De nieuwe TV wordt voor u netjes uitgepakt. Vervolgens inspecteren wij de apparatuur op schade of gebreken. Uw oude toestel wordt ontkoppelt en afgevoerd of eventueel verplaatst.
De meegeleverde voet zal onder de nieuwe TV worden gemonteerd en bestaande randapparatuur zal weer voor u aangesloten worden. De kabeltjes worden op een overzichtelijke manier achter het toestel gebundeld.

Analoge of digitale zenders zullen voor u worden geïnstalleerd. De beste beeld en geluids instellingen worden voor u geselecteerd. En uiteraard zullen wij voor u de kleuren aanpassen totdat deze volledig naar uw zin zijn.

Tot slot krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking van uw nieuwe televisie. Wij gaan niet de deur uit tot dat u volledig tevreden bent!

Merken waarmee we werken