Over ons

Tv aan Huis is de specialist op het gebied van TV, audio en netwerk installatie. Wij kunnen u deskundig adviseren en begeleiden in het proces om kwalitatief hoogwaardig beeld, geluid en netwerken in elke woning of bedrijf te realiseren.

Met al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van installatie van elektronica hebben wij in de loop der jaren veel mensen blij gemaakt. Daarom weten wij zeker dat wij uw vraagstuk m.b.t. elektronica kunnen oplossen.

U heeft het druk en dat begrijpen wij. Daarom komen wij langs wanneer dit voor u het besten uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend staan wij paraat.
Wij zijn zo zeker van onze zaak dat wij u kunnen helpen dat wij gebruik maken van een No Cure, No Pay systeem. Dat betekend dat als wij u niet kunnen helpen u ook niks betaald. Dus altijd 100% waar voor u geld!
De techniek staat niet stil dus wij ook niet! Door het blijven volgen van de laatste trends en innovaties in de branche zijn wij instaat om u altijd deskundig te informeren over de producten en diensten van de toekomst.

Ervaringen van klanten

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en super kundig bedrijf, bel Mitchell. Service is geweldig, kennis is geweldig Michtell weet wat hij doet en is super aardig ;-). Bedankt voor de service Mitchell, al onze tv’s en cinemaset werken helemaal goed nu. Groetjes Cas en Mignon
Mignon Treijtel
Mitchell, de eigenaar, komt zelf aan huis en bij ons kwam hij zelfs de zelfde dag dat we hem belden Top. Bij de mediamarkt moesten we 2 weken wachten. Hij heeft onze Samsung Curved tv opgehangen en geinstalleerd en alle bedradingen keurig weggewerkt. Hij heeft ons ook uitgebreid van advies voorzien over een surround systeem. Hij neemt echt alle tijd voor je. Al met al een echte aanrader !
Thomas Tiller
Ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden. Bij mij betrof het het installeren van een nieuw e TV. Het viel me op dat hij niet alleen de installatie goed en snel voor elkaar had, maar ook is hij een bron van kennis van elektronische installatie en de toepassing ervan.
AJJ Bos
Geweldig, echte vakman, klantvriendelijk en service gericht!. Een en al top!
Ben Van Der Linden
Zeer fijn contact. Met twee man hebben ze mijn nieuwe 65 inch Samsung keurig opgehangen en de kabels netjes weggewerkt. Ook hebben ze mijn homecinemaset volledig gemonteerd en op mijn voorkeur afgesteld, compleet met duidelijke uitleg over de werking. Echte professionals!
Olivier van Rooijen