Sonos

Sonos is de toonaangevende ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen voor in huis. Stream alle muziek van de wereld draadloos door het gehele huis met je Android-smartphone of tablet, iPhone of iPad. Naast het afspelen van je eigen digitale-muziekcollectie biedt Sonos Wireless HiFi System toegang tot miljoenen muzieknummers en duizenden radiostations in samenwerking met o.a. AUPEO, Deezer, iheartradio, JUKE, Last.fm, MOG, Pandora, Rdio, Rhapsody, SiriusXM Internet Radio, Slacker Radio, Spotify, Stitcher SmartRadio, TuneIn en Wolfgang’s Vault. Het bekroonde Sonos Multi-Room Music System is verkrijgbaar bij meer dan elfduizend winkels in meer dan 65 landen, of direct bij Sonos via www.sonos.com.

Waarom Sonos?

Het gebruik van het Sonos-systeem heeft veel voordelen. Je hoeft geen gaten in muren te boren of je huis opnieuw te bekabelen. En over het algemeen hoeft men het WiFi Netwerk aan te passen. Daarnaast is het ook zeer eenvoudig in gebruik en is het compatibel met bijna alle moderne audio apparatuur voor in huis.

Sonos Installatie

Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw nieuwe Sonos muzieksysteem. Ook verzorgen wij de volledige installatie en calibratie bij u thuis. Als alle apparaten geïnstalleerd en verbonden zijn krijgt u van ons een uitgebreide uitleg over de werking van uw nieuwe systeem.